Opinie

7,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
6,9
Komfort
6,7
Lokalizacja obiektu
7,9
Udogodnienia
6,5
Personel
7,9
Stosunek jakości do ceny
7,0

Opinie

    Artur Jagusztyn
    pl

    Ocena

    7,1
    16 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin Mizera
    pl

    Ocena

    10
    10 lipca 2018

    W Hotelu Jupiter urlop spędziłem po raz drugi i chętnie odwiedzę w przyszłości.

    Nie mam uwag
    Miła atmosfera, życzliwa obsługa, czysto. Fantastyczny personel. Świetna lokalizacja, wszędzie blisko, do restauracji, na plażę czy sklepu.
    Renata
    pl

    Ocena

    9,6
    3 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    5,8
    30 lipca 2017

    Taki sobie hotel w takim sobie miejscu za niewielkie pieniądze

    Przed wyjazdem czytałem opinie tego hotelu i nie do końca się mogę zgodzić szczególnie z opiniami pozytywnymi. O pozytywach napisałem niżej. A wiec: Brak lodówki w pokoju a było napisane że jest, brak suszarki do włosów a było napisane że jest, żelazko co prawda było na korytarzu ale po dwóch dniach zginęło. Pokoje strasznie ciasne i na pewno nie trzymają metrażu jaki jest podany, łazienki śmierdzące stęchlizną a w niektórych przypadkach wali po prostu szambem z kratki ściekowej, spływy nie drożne woda wylewa się na całą łazienkę, łatwo się pośliznąć. Co do obsługi - niektórzy piszą że miła i profesjonalna. Trochę mi tej obsługi szkoda co prawda bo nie wiele oni mogą. Jak się uśmiechniesz do nich to odwzajemnia a jak nie to chodzą naburmuszeni. Co do profesjonalizmu - to im trochę brakuje. To że pokoje są małe to jeszcze mogę zrozumieć w końcu za te pieniądze nie ma co wymagać. Muszę jednak trochę prawdy napisać. Dziwi mnie natomiast brak wieszaków w szafach, brak wieszaczków i półek w łazience. Tak jakby właściciele nigdy w hotelu nie mieszkali. A może powinno się ich zamknąć na dwa tygodnie w takim pokoju? Po przyjeździe kolegi pokój śmierdział wiec poszedłem do recepcji żeby wymienili. Chłopaczyna z recepcji trochę po ściemniał że coś załatwia ale skończył na zalaniu chemią kratki ściekowej i zaproponował ze jutro przyjedzie manager i załatwi sprawę. Pokój oczywiście śmierdział już nie tylko szambem ale i chemią, strach było wejść. Zadzwoniłem do Booking.com i bardzo szybko załatwili sprawę. Po kilku minutach recepcjonista zniósł lodówkę z ostatniego piętra na drugie, przyniósł jedną suszarkę i dali koledze pokój na drugim piętrze. Ja w dalszym ciągu zostałem bez lodówki i suszarki zresztą kolegi lodówka nie chłodziła. Śniadania źle zorganizowane, robi się tłok bo mleko jest na początku (w czajniku) a płatki na końcu wiec???? , herbata a raczej lekko zabarwiana woda w dzbanku przykryta podstawkiem :). No i wreszcie położenie hotelu.
    Pokoje były co dziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, pościel zmieniana niemal co drugi dzień. przy wejściu hotel zdaje się być bardzo czysty ale ........ . Na śniadanie było co dziennie to samo. W domu też w zasadzie jadam prawie co dzień jajecznicę więc i tu dałem radę przez 10 dni, ale.....
    Ciprian MLR
    ro

    Ocena

    7,5
    18 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    bg

    Ocena

    8,3
    15 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    PETAR
    bg

    Ocena

    7,0
    21 sierpnia 2018
    Breakfast was average, the room was cleaned only once during our four nights's stay. No elevator.
    Central location, a free parking nearby.
    Marius
    be

    Ocena

    5,0
    21 sierpnia 2018

    Comsi comsa

    Moves odors!
    Radu696
    ro

    Ocena

    7,5
    19 sierpnia 2018

    Good

    The balcony was very close to the others and there was a lack of intimacy.
    The bad was very cosy and comfortable especially the mattress.
    Bogdan Adrian
    ro

    Ocena

    8,3
    16 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ocneriu
    ro

    Ocena

    8,8
    28 lipca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    amylovesroses
    ro

    Ocena

    10
    24 lipca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Daniel
    ro

    Ocena

    9,6
    28 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Cristian Dumitrache
    ro

    Ocena

    8,3
    18 czerwca 2018
    Poor breakfast, old furniture
    Very nice staff, very good location
    tingytongy
    ro

    Ocena

    8,3
    28 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mariana
    ro

    Ocena

    8,3
    1 maja 2018
    Low quality breakfast,the coffee served was instant coffee from a machine,but we had the option to buy expresso coffee with 1BGN.
    The room has modern furniture and a balcony,it's close to the seaside and restaurants. We appreciated the radiator since it was cold in the night. The staff was very nice and helpful, especially Tatiana from the night shift.
    Elena
    de

    Ocena

    5,4
    25 kwietnia 2018

    Characterless mass-tourism hotel

    Cold and humid place. Buffet breakfast was quite poor, very low quality coffee and beverages.
    Clean room and tidy toilet, fast Wi-Fi. Ok for an overnight but won't stay again.
    ro

    Ocena

    7,5
    10 kwietnia 2018

    Ok

    The small balcony whithout chairs, the shower directly on the flor
    Clean, big room,
    Balaj
    ro

    Ocena

    7,1
    20 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Me a tourist
    ro

    Ocena

    6,2
    20 lipca 2017

    Good location, unfortunately too unclean to come again. Sorry!

    Very dirty, under all beds a lot of mess from former tourists. Broken bed, old pillows, old TV, a lot of insects in the bathroom
    Good Breakfast, good location
Ładowanie opinii