Opinie

7,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
6,9
Komfort
6,4
Lokalizacja obiektu
8,0
Udogodnienia
6,5
Personel
7,8
Stosunek jakości do ceny
7,1

Opinie

    Renata
    pl

    Ocena

    9,6
    3 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    5,8
    30 lipca 2017

    Taki sobie hotel w takim sobie miejscu za niewielkie pieniądze

    Przed wyjazdem czytałem opinie tego hotelu i nie do końca się mogę zgodzić szczególnie z opiniami pozytywnymi. O pozytywach napisałem niżej. A wiec: Brak lodówki w pokoju a było napisane że jest, brak suszarki do włosów a było napisane że jest, żelazko co prawda było na korytarzu ale po dwóch dniach zginęło. Pokoje strasznie ciasne i na pewno nie trzymają metrażu jaki jest podany, łazienki śmierdzące stęchlizną a w niektórych przypadkach wali po prostu szambem z kratki ściekowej, spływy nie drożne woda wylewa się na całą łazienkę, łatwo się pośliznąć. Co do obsługi - niektórzy piszą że miła i profesjonalna. Trochę mi tej obsługi szkoda co prawda bo nie wiele oni mogą. Jak się uśmiechniesz do nich to odwzajemnia a jak nie to chodzą naburmuszeni. Co do profesjonalizmu - to im trochę brakuje. To że pokoje są małe to jeszcze mogę zrozumieć w końcu za te pieniądze nie ma co wymagać. Muszę jednak trochę prawdy napisać. Dziwi mnie natomiast brak wieszaków w szafach, brak wieszaczków i półek w łazience. Tak jakby właściciele nigdy w hotelu nie mieszkali. A może powinno się ich zamknąć na dwa tygodnie w takim pokoju? Po przyjeździe kolegi pokój śmierdział wiec poszedłem do recepcji żeby wymienili. Chłopaczyna z recepcji trochę po ściemniał że coś załatwia ale skończył na zalaniu chemią kratki ściekowej i zaproponował ze jutro przyjedzie manager i załatwi sprawę. Pokój oczywiście śmierdział już nie tylko szambem ale i chemią, strach było wejść. Zadzwoniłem do Booking.com i bardzo szybko załatwili sprawę. Po kilku minutach recepcjonista zniósł lodówkę z ostatniego piętra na drugie, przyniósł jedną suszarkę i dali koledze pokój na drugim piętrze. Ja w dalszym ciągu zostałem bez lodówki i suszarki zresztą kolegi lodówka nie chłodziła. Śniadania źle zorganizowane, robi się tłok bo mleko jest na początku (w czajniku) a płatki na końcu wiec???? , herbata a raczej lekko zabarwiana woda w dzbanku przykryta podstawkiem :). No i wreszcie położenie hotelu.
    Pokoje były co dziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, pościel zmieniana niemal co drugi dzień. przy wejściu hotel zdaje się być bardzo czysty ale ........ . Na śniadanie było co dziennie to samo. W domu też w zasadzie jadam prawie co dzień jajecznicę więc i tu dałem radę przez 10 dni, ale.....
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    7,9
    27 lipca 2016

    super

    śniadania za mało urozmaicone
    Łóżka wygodne, basen super
    tingytongy
    ro

    Ocena

    8,3
    28 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mariana
    ro

    Ocena

    8,3
    1 maja 2018
    Low quality breakfast,the coffee served was instant coffee from a machine,but we had the option to buy expresso coffee with 1BGN.
    The room has modern furniture and a balcony,it's close to the seaside and restaurants. We appreciated the radiator since it was cold in the night. The staff was very nice and helpful, especially Tatiana from the night shift.
    Elena
    de

    Ocena

    5,4
    25 kwietnia 2018

    Characterless mass-tourism hotel

    Cold and humid place. Buffet breakfast was quite poor, very low quality coffee and beverages.
    Clean room and tidy toilet, fast Wi-Fi. Ok for an overnight but won't stay again.
    ro

    Ocena

    7,5
    10 kwietnia 2018

    Ok

    The small balcony whithout chairs, the shower directly on the flor
    Clean, big room,
    Balaj
    ro

    Ocena

    7,1
    20 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Me a tourist
    ro

    Ocena

    6,2
    20 lipca 2017

    Good location, unfortunately too unclean to come again. Sorry!

    Very dirty, under all beds a lot of mess from former tourists. Broken bed, old pillows, old TV, a lot of insects in the bathroom
    Good Breakfast, good location
    Alexandru
    ro

    Ocena

    5,4
    17 lipca 2017

    Close to the beach but not so pleasant.

    No lunch or dinner although it says it can be taken from the hotel. Parking on the street. Not reserved places. Very loud staff (our room was near reception). Narrow place for breakfast buffet.
    Good placement near the beach. Good food. Part of the staff very kind.
    AndreeaMariaM
    ro

    Ocena

    7,9
    16 lipca 2017
    The room was not cleaned every day. We stayed 5 nights, only in our last day the room was cleaned. The double bed is unconfortable, being separated in the middle. There is no elevator, so get ready if you have a room on the last floor.
    Good location Friendly and very welcoming staff The breakfast was good, not a lot of variety, but was good Very close to the beach We had an issue with the refrigerator, but all the stuff there tried to fix it. The owner is very kind and friendly, so any problem you have, talk to her. A big plus is that if you buy lunch, you will reveive it at their restaurant (the location of it was a very good one), and the food is very good.
    Patricia
    gb

    Ocena

    9,2
    12 lipca 2017

    nice hotel.

    Wasn't a fridge as promised.
    Nicolae
    ro

    Ocena

    6,7
    7 czerwca 2017

    Good place to go with your dog

    Bathroom with the water from the shower going on the whole floor. Not cleaning the room daily.
    Position of the hotel and pet friendly
    Dumitriu
    ro

    Ocena

    6,7
    6 czerwca 2017

    It was OK !

    Roxana
    ro

    Ocena

    10
    16 lipca 2016

    Good hotel

    Nothing to say
    Everything
    Bitoleanu
    ro

    Ocena

    8,3
    21 czerwca 2016

    best value for money